STEUN BBJJA

Word partner in een Innovatieve Sociale Sport Onderneming! We zoeken een match met de bedrijfswereld om onze werking verder te verdiepen, te verschalen en financieel toegankelijk te houden voor alle geïnteresseerden.

Onze Clubwerking heeft een hart voor de wijken, waarin we fysiek aanwezig zijn. Daarbij zetten we in op empowerment met een focus op dienstbaarheid, meertaligheid en expressie. We leren onze leden ‘dromen met de ogen open’. 

Vanuit verschillende wijkscholen breiden we onze clubwerking verder uit. We leiden laaggeschoolde jongeren op tot ‘sportmonitor op blote voeten’: charismatische en gedreven coaches die mee van onderuit helpen opbouwen. Op die manier creëren we tewerkstelling  en bouwen we samen Brussel op.

Op sportief vlak boeken we geregeld successen op Internationale toernooien. Zelf organiseren we jaarlijks enkele evenementen, waaronder het Belgisch Kampioenschap.

Bovendien zorgen we in de club voor animatie op maat bij verjaardagen en familiefeesten. Activiteiten voor teambuilding behoren ook tot onze expertise.

Met andere woorden, onze expertise kan ook een troef zijn in de bedrijfswereld. Dit kan gaan van levenslessen vanuit de sport, over de opbouw van een divers team en empowerment op de werkvloer, tot vooruitstrevende verdienmodellen binnen een sociale werking.

Om dit alles verder uit te bouwen hopen we op uw steun en samenwerking? “Samen kunnen we…”