CLUBREGLEMENT

SPORTKAMPEN KIDS

  1. Gelieve zich in sportkledij naar het kamp te begeven. Voorzie ook de nodige kledij om zich buiten te verplaatsen, aangepast aan de weersomstandigheden. Zorg voor zwemkledij, met inbegrip van badmuts.

  2. Zorg dat je zeker ontbeten hebt om aan een sportdag te beginnen. Breng een drinkbus mee. Breng een 10 uurtje mee en een gezond middagmaal. We vragen de kinderen om hun brooddoos leeg te eten.

  3. Gevonden kledij, drinkbussen,… worden verzameld en 14 dagen bijgehouden, daarna worden ze verwijderd.

  4. De kinderen worden verdeeld in leeftijdsgroepen met een maximum van 20 kinderen per groep. We voorzien een extra hulplesgever als de kinderen met meer dan 10 in hun groep zijn.

  5. Kom zeker op tijd. Om 9 uur starten de sportlessen en wordt er regelmatig naar een een andere locatie vertrokken.

  6. We hechten veel belang aan expressie en taalvaardigheid en maken daarbij gebruik van video als didactisch middel. We plaatsen ook video’s op sociale media waarbij we activiteiten delen. De kinderen komen in beeld. Als u dit niet wenst, dient u ons dit vooraf te laten weten.

  7. Inschrijvingen zijn geldig onder voorbehoud van betaling 15 dagen voor het begin van de stage. Als er minder dan 10 kinderen geregistreerd zijn, kan de BBJJA een stage annuleren. Inschrijvingskosten worden terugbetaald in geval van annulering door de BBJJA of in geval van afwezigheid wegens ziekte, op vertoon van een medisch attest.