DOJO hovenier

Hovenierstraat 100, 1081 Brussel

Learn JiuJitsu to express your dreams!

Onze club bestaat sinds 1999 en biedt, in onze eigen sportzaal in Koekelberg, lessen Brazilian JiuJitsu & Grappling aan . Kinderen van 3 tot 5 jaar kunnen terecht bij de Bewegingsschool en de JiuJitsu Academy start vanaf 6 jaar met Grappling. Veel leden groeien door tot onze volwassenenwerking.

opleidingsvisie

Kinderen kunnen vanaf 3 jaar starten, samen met hun ouder(s). Vanaf vier jaar kunnen ze al alleen deelnemen aan de lessen. Elke les voor de allerkleinsten start met een bewegingsomloop waarbij we de kinderen telkens opnieuw willen verrassen en uitdagen. We stimuleren alle motorische basisvaardigheden. De lessen worden ingekleed met verhaaltjes op maat van de kinderen dankzij het ‘Dierenparadijs van het Jiujitsu’, waarbij we hun verbeelding stimuleren. Van 5 tot en met 7 jaar leren we hen de basisposities van het Jiujitsu aan. Kinderen krijgen tevens een kleurgordel op basis van het aantal aanwezigheden. Ze kunnen al deelnemen aan onze wedstrijden. Tijdens onze sportkampen leren de kinderen  elkaar beter kennen. Kids kunnen in onze zaal hun vriendjes uitnodigen voor een verjaardagsfeestje en ze laten kennismaken met ‘het Dierenparadijs’.

We werken met leeftijdsgroepen en niveaugroepen en hebben ook meisjesgroepen. Plezier, bewegen, uitdagen en verrassen blijven onze insteek. Vanaf 8 jaar zetten we tevens in op het aanleren van de sport. Maandelijks zullen de trainers tijdens de beheersing van de Jiujitsu technieken evalueren en bijsturen. Niet alleen je aanwezigheden zijn voldoende om de volgende kleurgordel te behalen! Wat je kan, leer je op je beurt aan de andere leden. We werken aan vriendschap, expressie, meertaligheid en dienstbaarheid. Onze sportstages zijn hier zeker een extra meerwaarde. ‘Kinderen en jeugd  leren dromen met hun ogen open’, is onze uitdaging. Jiujitsu is een wedstrijdsport en deelname wordt gestimuleerd door het aanbieden van laagdrempelige Interclub tornooien. De Jeugd-Topsportcoach selecteert een Jeugd Wedstrijdploeg en nodigt hen uit voor deelname aan wedstrijden in het buitenland.

We voorzien dagelijks basislessen voor starters en beginners. Je kan op elke leeftijd starten, zeker een aanrader voor de ouders wiens kinderen hier trainen. We bieden je tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan onze Cross Training lessen. We zijn een doorgroeiclub en vele jeugdleden groeien onmiddellijk door naar de ‘Advanced’ trainingsgroep. Sommigen worden door onze Topsport Coach geselecteerd om de club te vertegenwoordigen en zelfs België te vertegenwoordigen op Europese en Belgische Kampioenschappen. We zetten in op engagement. Heel wat leden helpen ons bij de organisatie van onze JiuJitsu events. We dromen samen met onze jonge volwassenen, en ondersteunen hen in hun projecten. Jiujitsu als levensschool, om de wereld en jezelf  te ontdekken. “Vertrouwen in de jeugd om Brussel op te bouwen” is ons motto.

contacteer ons

Dieter Truyen

+32 486 30 78 63
dieter@bbjja.be

Lola Mansour

+32 498 29 28 25
lola@bbjja.be