Grappling@school

BBJJA organiseert sinds 2002 lessen Grappling voor kinderen op school. De kinderen worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan Grappling-wedstrijden in onze zaal. Onze schoolgrappling coaches zoeken samen met de scholen oplossingen om de kinderen te laten doorgroeien.

opleidingsvisie

logo-grappling-kids

Grappling@school geeft het ravotten op school een plaats voor kinderen vanaf de 3de kleuterklas tijdens de middag en naschools. Kids leren de dieren kennen van ‘ het Dierenparadijs van het Jiujitsu ‘. Alle dieren stoeien met elkaar en de kinderen leren hun eigen grenzen en die van hun speelkameraadjes kennen. Tijdens de middagtraining dragen de kinderen hun dagelijkse kledij.

Het naschoolse aanbod Grappling willen we laten uitgroeien tot een heuse Grapplingclub op school.

Kinderen nemen een abonnement en worden lid van de federatie Grappling Vlaanderen . Hier dragen de leden een uitgebreide outfit namelijk een legging of short en rashguard. De clubleden kunnen op zaterdag ook samenkomen bij het Grappling-aanbod in Dojo Hovenier, onze club in Koekelberg.

Dit geeft de ouders ook de mogelijkheid om eens een les van aan de zijlijn bij te wonen . Na 50 minuten krijg je een nieuwe kleur van Grappling Shirt.

Tijdens de schoolvakanties kun je deelnemen aan Grappling- en sportkampen waar we inzetten op plezier, vriendschap en expressie.

Onze coaches bereiden de kinderen voor op wedstrijden en de ouders worden uitgenodigd om hun kinderen te schrijven.

Sommige kinderen worden zelfs geselecteerd om deel te nemen aan het jaarlijkse Belgisch Kampioenschap Grappling.

contacteer ons

Dieter Truyen

+32 486 30 78 63
dieter@bbjja.be

Luis Truyen

+32 479 08 57 39
luis@bbjja.be