Grappling@school

BBJJA organiseert sinds 2002 lessen Grappling voor kinderen op school. De kinderen worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan Grappling wedstrijden in onze zaal. Onze schoolgrappling coaches zoeken samen met de scholen oplossingen om de kinderen te laten doorgroeien.

opleidingsvisie

logo-grappling-kids
Grappling@school geeft het ravotten op school een plaats voor kids vanaf de 3de kleuterklas tijdens de middag en naschools. Kids leren de dieren kennen van ‘het Dierenparadijs van het Jiujitsu’. Alle dieren stoeien met elkaar en de kinderen leren hun eigen grenzen en die van hun speelkameraadjes kennen. Tijdens de middag trainen we met gewone kledij.

Het naschoolse grappling aanbod willen we laten uitgroeien tot een heuse Grapplingclub op school.

Kinderen nemen een abonnement en worden lid van de federatie Grappling Vlaanderen. Hier dragen de leden een gepaste outfit namelijk een legging of short en rashguard. De clubleden kunnen op zaterdag ook aansluiten bij het Grappling aanbod in Dojo Hovenier te Koekelberg.

Dit geeft de ouders ook de mogelijkheid om eens een les van nabij bij te wonen. Na 50 lessen krijg je een een nieuwe kleur van Grappling Shirt.

Tijdens de schoolvakantie kan je deelnemen aan Grappling en sportkampen waar we inzetten op plezier, vriendschap en expressie.

Onze Schoolgrapplingcoaches bereiden de kindjes voor op wedstrijden en de ouders worden uitgenodigd om hun kids in te schrijven.

Sommigen zullen zelf geselecteerd worden voor het jaarlijkse Belgisch Kampioenschap Grappling.

contacteer ons

Dieter Truyen

+32 486 30 78 63
dieter@bbjja.be

Luis Truyen

+32 479 08 57 39
luis@bbjja.be