aximax

Onze clubwerking aximax is ontstaan uit onze naschoolse werking in de basisschool Sint-Joost-Aan-Zee, die werd opgestart in 2015.

We bieden in Aximax JiuJitsu aan voor kinderen van 5 tot 13 jaar. We laten de werking groeien met de kinderen.

opleidingsvisie

De lessen worden ingekleed met verhaaltjes op maat van de kinderen dankzij het ‘Dierenparadijs van het Jiujitsu’, waarbij we hun verbeelding stimuleren. We stimuleren alle motorische basisvaardigheden en leren de kinderen de basisposities van het Jiujitsu aan. Kinderen krijgen tevens een kleurgordel op basis van het aantal aanwezigheden. Ze kunnen al deelnemen aan onze wedstrijden. Tijdens onze sportkampen leren de kinderen elkaar beter kennen. Kids kunnen in onze zaal hun vriendjes uitnodigen voor een verjaardagsfeestje en ze laten kennismaken met het ‘Dierenparadijs’.

We werken met leeftijds- en niveaugroepen en hebben ook meisjesgroepen. Plezier, bewegen, uitdagen en verrassen blijven onze insteek. Vanaf 8 jaar zetten we tevens in op het aanleren van de sport. Maandelijks zullen de trainers tijdens de beheersing van de Jiujitsu technieken evalueren en bijsturen. Niet alleen je aanwezigheden zijn voldoende om de volgende kleurgordel te behalen! Wat je kan, leer je op je beurt aan de andere leden. We werken aan vriendschap, expressie, meertaligheid en dienstbaarheid. Onze sportstages zijn hier zeker een extra meerwaarde. ‘Kinderen en jeugd  leren dromen met hun ogen open’, is onze uitdaging. Jiujitsu is een wedstrijdsport en deelname wordt gestimuleerd  door het aanbieden van laagdrempelige Interclub tornooien. De Jeugd-Topsportcoach selecteert een Jeugd Wedstrijdploeg en nodigt hen uit voor deelname aan wedstrijden in het buitenland.

contacteer ons

Selma Belhadji

+32 499 91 18 65
selma@bbjja.be