Grappling@school

Depuis 2002, la BBJJA organise des cours de grappling pour les enfants aux écoles. Les enfants sont également invités à participer à des matchs de grappling dans nos locaux. Nos entraîneurs de schoolgrappling collaborent avec les écoles pour trouver des solutions permettant aux enfants de progresser vers des groupes plus élevés.

vision pédagogique

logo-grappling-kids

Grappling@school geeft het ravotten op school een plaats voor kinderen vanaf de 3de kleuterklas tijdens de middag en naschools. Kids leren de dieren kennen van ‘ Le paradis des animaux du Jiu-jitsu' ‘. Alle dieren stoeien met elkaar en de kinderen leren hun eigen grenzen en die van hun speelkameraadjes kennen. Tijdens de middagtraining dragen de kinderen hun dagelijkse kledij.

Het naschoolse aanbod Grappling willen we laten uitgroeien tot een heuse club de Grappling à l'école.

Les enfants prennent une abonnement et deviennent membres de la fédération Grappling Flandres . Hier dragen de leden een uitgebreide outfit namelijk een legging of short en rashguard. De clubleden kunnen op zaterdag ook samenkomen bij het Grappling-aanbod in au Dojo Hovenier, notre club à Koekelberg..

Dit geeft de ouders ook de mogelijkheid om eens een les van aan de zijlijn bij te wonen . Na 50 minuten krijg je een nieuwe kleur van Grappling Shirt.

Tijdens de schoolvakanties kun je deelnemen aan Grappling- en sportkampen waar we inzetten op plezier, vriendschap en expressie.

En 2015, notre coaches bereiden de kinderen voor op wedstrijden en de ouders worden uitgenodigd om hun kinderen te schrijven.

Sommige kinderen worden zelfs geselecteerd om deel te nemen aan het jaarlijkse Belgisch Kampioenschap Grappling.

contactez-nous

Dieter Truyen

+32 486 30 78 63
dieter@bbjja.be

Luis Truyen

+32 479 08 57 39
luis@bbjja.be